OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD ZVK Scherpenheuvel - ZVK Frigas Aarschot  2-5 (0-1)

DATUM 31-10-2003

DOELPUNTEN 20' Geladi 0-1; 27' Vanderperre 0-2; 33' Vanderperre 0-3; 35' Vangenechten 1-3; 40' Vanhoutven 1-4; 42' Vanderperre 1-5; 47' ?

VERSLAG Duel tussen de nrs 1 van derde nationale en tweede B en bovendien een streekderby loste de felle verwachtingen niet in . Beide ploegen miste een aantal basisspelers zoals Frigas dat topschutter Teuchy en verdediger Muermans aan de kant moest laten wegens kwetsuren. Aarschot kontroleerde van in het begin de wedstrijd. Scherpenheuvel creëerde een aantal halve kansen, Aarschot daarentegen reageerde soms scherp maar maakte het niet af. 5' voor rust liet doelman Vertessen een punter van Martens los en Geladi trof in de herneming raak 0-1 ruststand.
Tweede helft stak Aarschot een tandje bij maar toch kregen de basiliekjongens de beste kans. Via counter werd het in de 2' 0-2 via een sterke Vanderperre. Scherpenheuvel moest nu komen en Frigas kontroleerde rustig en liet op sommige momenten zien wat het verschil tussen derde nat en tweede nat is. Intussen was Blommen Wolput bij Aarschot in het doel komen vervange. In de 8' werd het 0-3 via Vanderperre. Scherpenheuvel kon eindelijk via Vangenechten een degelijke aanval afronden 1-3. Aarschot ging terug een trapje hoger spelen en Scherpenheuvel moest nu de rol helemaal lossen en Vanhoutven en nogmaals Vanderperre maakte er 1-4 en 1-5 van. 3' voor tijd werd het via een onrechtstreekse vrije trap 2-5, meteen de einduitslag . Voor Aarschot een goeie oefenpot naar het toptreffen toe volgende week in Seraing.